Hogy sussem a hust? , h ne legyen megszokott, tehat nem rantott husnak, hanem valami turpissaggal.
Milyen hús?
Mert akár ha karaj vagy hasonló rántani való akkor lehetne palermói szelet is!
Sürü palacsinta tésztát csinálsz,ne legyen édes!A húst bele mártogatod a lisztbe(ezt mindenképp kell mert nem marad rajta a tészta)utána rakod bele a palacsinta tésztába!Mikor kisült még melegen reszelsz rá sajtot!
Isteni finom!Családom imádja!!!
De akár lehet mézes mustáros is azt is szeretjük!!!
koszi a valaszokat,
utolso : kernem azt a masik receptet is, elore is koszi :)
mézesen szezámmagosan :)
vagy ketchupos + chillis + mézes + mustáros trutyival bekened szépen, tüzdelsz bele fokhagymát, és a sütőben jól összesül, szaftosan NYAMMMMMII :))
Pácold be joghurt és fűszerek keverékébe egy estét másnap forgasd darált sós kekszbe, chipsbe vagy
zsemlemorzsába maihez tehetsz sajtot, szezámagot...
fektesd kissé kiolajozott tepsibe és told be a sütöbe 20-30 percre attól függ milyen húsból csinálod.
tegnapi 21:22-hez fűzve:
a hét elején én is ezt csináltam csirkeszárnyból, csak nem előző este áztattam kefírbe, hanem rögtön előtte mártottam bele.
mivel nem volt otthon sós keksz morzsalék, így a zsemlemorzsába sós, bors, vhagyma, fokhagyma és kakukkfű került.
előnye, hogy nem olajos, mint a sima rántott szelet; kevesebb vele a munka.
finom.
a nyal ossze gyult a szamba,ahogy vegig olvastam a recepteket :):D :)
nagyon szepen koszonom mindenkinek! sorba mindet kiprobalom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!