Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy sussem a hust? , h ne...

Hogy sussem a hust? , h ne legyen megszokott, tehat nem rantott husnak, hanem valami turpissaggal.

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 15:11
 1/10 anonim válasza:
100%
mustárral,borssal dörzsöld be, serpenyőben olajon süsd ki! a mustárt pácként is alkazlazhatod ha nem sürgős: pár evőkanál olaj meg sok mustár egy tálba, beleteszed a hússzeleteket úgy h el legyen lepve. minél több ideig van benne annál intenzívebb az ízélmény!akár egy éjszakára is bent hagyhatod...hústól is függ, pl csirkének nem kell olyan sokáig mint marhának...a húst kicsit lazítsd meg (mintha kloffolnád de csak finoman!)
2009. dec. 30. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

Milyen hús?

Mert akár ha karaj vagy hasonló rántani való akkor lehetne palermói szelet is!

Sürü palacsinta tésztát csinálsz,ne legyen édes!A húst bele mártogatod a lisztbe(ezt mindenképp kell mert nem marad rajta a tészta)utána rakod bele a palacsinta tésztába!Mikor kisült még melegen reszelsz rá sajtot!

Isteni finom!Családom imádja!!!

De akár lehet mézes mustáros is azt is szeretjük!!!

2009. dec. 30. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy variálj a panirral. A prézlibe keverj magokat. Pl szotyi, szezám mag , dió stb. Vagy reszelj nyers krumplit, keverd kis liszttel, és a liszt, tojás után ebbe a krumpliba forgasd prézli helyett. Vagy készits cigány pecsenyét, ha kéred leirom.
2010. nov. 20. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat,

utolso : kernem azt a masik receptet is, elore is koszi :)

2010. nov. 20. 17:05
 5/10 anonim válasza:

mézesen szezámmagosan :)


vagy ketchupos + chillis + mézes + mustáros trutyival bekened szépen, tüzdelsz bele fokhagymát, és a sütőben jól összesül, szaftosan NYAMMMMMII :))

2010. nov. 20. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Cigány pecsenye. A legjobb a tarjából, a hosszu karajból. Jól kiklopfolod, besózod, és lisztbe mártva félre teszed. Egy nagy serpenyőben füstölt szalonnát piritassz csörgősre, kakas taréjra formázva. Ha kész, a szalonnát kiveszed, és a zsirjában megsütöd a hust. Mi hirtelen szeretjük, 3-3 perc a hus két oldala. Majd tányérra teszed, és visszateszed a tetejére a szalonnát.Só, bors, fokhagyma frissen. Sült krumpli, ropogós hagyma karika. Káposzta saláta. Jó étvágyat!
2010. nov. 20. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Pácold be joghurt és fűszerek keverékébe egy estét másnap forgasd darált sós kekszbe, chipsbe vagy

zsemlemorzsába maihez tehetsz sajtot, szezámagot...

fektesd kissé kiolajozott tepsibe és told be a sütöbe 20-30 percre attól függ milyen húsból csinálod.

2010. nov. 20. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

tegnapi 21:22-hez fűzve:

a hét elején én is ezt csináltam csirkeszárnyból, csak nem előző este áztattam kefírbe, hanem rögtön előtte mártottam bele.

mivel nem volt otthon sós keksz morzsalék, így a zsemlemorzsába sós, bors, vhagyma, fokhagyma és kakukkfű került.

előnye, hogy nem olajos, mint a sima rántott szelet; kevesebb vele a munka.

finom.

2010. nov. 21. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
ja, és aki a tojásra allergiás, az is ehet így rántott húst.
2010. nov. 21. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:

a nyal ossze gyult a szamba,ahogy vegig olvastam a recepteket :):D :)

nagyon szepen koszonom mindenkinek! sorba mindet kiprobalom.. :)

2010. nov. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!