Mit tudok olyan sokával kezdeni aminek semmi füstölt ill. sós íze nincs és olyan mintha full nyers lenne (4 kg elméletileg házi sonkáról van szó)? Azt persze tudom hogy a közepe alapban nyersebb de ez nem olyan mint a megszokott eddigiek.
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 19:42
2/2 anonim válasza:
Hát ha bizonytalan az eredete is , én óvatos lennék.. a helytelenül pácolt füstölt nyers hús nem veszélytelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!