Mit rontok mindig el?
Már harmadszor csináltam mostanában gyümölcstortát és bármilyen gyümölcskocsonyát veszek, mindig az lesz a vége, hogy lefolyik a nagy része, vagy ma például az egész.
Nem akar úgy szilárdulni, ahogy kellene, pedig mindent pontosan a leírás szerint csinálok.
Az egyik olyan volt, amit forrásban lévő vízhez hozzá kellett adni, elkeverni és egyből a tortára kellett önteni. Na, annak a fele folyt le. Próbáltam kevesebb vízzel és úgy is lefolyt.
A másikat kellett hűtőben tárolni, kezdett jó lenni, amikor ráöntöttem, gondoltam a többi majd rádermed még a tortán, megemeltem a tortát és lefolyt az egész.
Szóval tanácstalan vagyok.:(
Ílyen tortazselét még nem is hallottam, amit forrásban lévő vízbe kell keverni. amit én használok régóta, és a korábbiakat is, még a tescósat is, hidegvízben vagy gyümölcslében kell elkeverni ízlés szerinti cukorral. aztán forrpontig hevíteni, majd azonnal levenni. pár perc hűlés után lehet a tortára felvinni, kanalanként a torta közepéről kiindulva, kifele haladva. szépen magától terül, már akkor megdermed, mire a végére érek.
ne gyümölcskocsonyát vegyél, mert az más, mint a kistasakos tortazselé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!