Küldenél babgulyás receptet, linket?
Figyelt kérdés
Nem szoktam magyarosat főzni, mert allergiás vagyok a pirospaprikára, ráadásul a párom sem magyar, úgyhogy nem várja el. DE! A minap megemlítette hogy egyszer kétszer evett babgulyást és imádja. Én viszont még sosem csináltam. Olyan recept kéne, nincs telezsírral, szalonnával. Szokták ezt borjú húsból csinálni? Ha igen melyik része a borjúnak?? Vagy csak csülök jöhet szóba??2012. jún. 23. 22:27
11/13 anonim válasza:
húha-.-valaki nagyokat fog durrogtatni.
12/13 anonim válasza:
A babgulyás nem kell berántani (a rendes gulyást sem rántjuk be), attól még nem lesz hig lötty.
Én marhahúsból is lehet főzni. Én teszek bele krumplit, zöldséget és csipetkét is.
Igazán füstölt hússal szeretem, ennek nem kell feltétlenül csülöknek lenni, jó akármilyen soványabb füstölt hús, kockára vágva.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz. Akkor marhából vagy borjúból meg is fogom csinálni. Valószínű magamnak kiveszek egy kicsit és utána keverem bele a pirospaprikás rántást.
2012. jún. 24. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!