Mit készítsek babgulyás után második fogásnak? Lehetőleg ne legyen élesztős.
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 17:12
5/10 anonim válasza:
mákos nudli, nálunk pont az a 2 kaja van most:)
6/10 anonim válasza:
valami egyszerű,könnyű édes tésztát
8/10 anonim válasza:
Rizsfelfujt, császármorzsa, diós, kakaós, mákos guba, túros töltött zsemle, máglyarakás, pozsonyi kocka, gesztenye püré tejszinnel.
9/10 anonim válasza:
szélfánk, ebben még sütőpor sincs, google-n meg van a receptje (zsír helyett én margarint teszek bele, de akkor nem 10 dkg kell bele, hanem 15-20)
10/10 anonim válasza:
töltött zsemle,mákos guba,máglyarakás,stíriai metélt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!