Főzni szeretnék valami egyszerűt, gázon lehetőleg nem sütőben és valami tejszines tésztára gondoltam vagy bármilyen tésztára az igazából mindegy, mondjuk tejföl nincs itthon, van ötletetek?
Figyelt kérdés
Raknék bele paradicsomot,hagymát,paprikát,sonkát..:)2011. ápr. 4. 19:49
1/5 anonim válasza:
Piritsd meg a hagymát, rakd bele a sonkát, paradicsomot, és a tejszínt. Forrald össze, és tedd a kifőtt tésztára
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
A sonka szeleteket hirtelen átsütném kevés zsírban. A hagymát, paprikát megdinsztelném, bele a paradicsomot, és amikor az már elkezdett levet engedni, a sonka szeleteket beletenném és összeforralnám. A főtt tésztát köretnek, a tejszínt pedig "elnyalakodnám" utána édesség gyanánt.
A másik variáció, hogy a paradicsomot kihagyod, amikor a sonkát visszaraktad a hagyma-paprika keverékbe, nyakonöntöd a tejszínnel, a paradicsomból pedig cukros-ecetes lével mellé egy kis salátát készítenék. Köret változatlanul a főtt tészta.
4/5 anonim válasza:
amit irtál teljesen jó egy lecsóhoz. hozzá tészta és kész.
5/5 anonim válasza:
én tejszínes tésztát így szoktam:
olyasmi, mint a spagetti carbonara
pici olajon apró szalonnát megpirítok, lehintem kevés liszttel. felöntöm tejszínnek, ízesítem: só, fehérbors, szerecsendió, fokhagyma.
főtt spagettivel esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!