Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzni szeretnék valami egyszer...

Főzni szeretnék valami egyszerűt, gázon lehetőleg nem sütőben és valami tejszines tésztára gondoltam vagy bármilyen tésztára az igazából mindegy, mondjuk tejföl nincs itthon, van ötletetek?

Figyelt kérdés
Raknék bele paradicsomot,hagymát,paprikát,sonkát..:)
2011. ápr. 4. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Piritsd meg a hagymát, rakd bele a sonkát, paradicsomot, és a tejszínt. Forrald össze, és tedd a kifőtt tésztára
2011. ápr. 4. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 4. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:

A sonka szeleteket hirtelen átsütném kevés zsírban. A hagymát, paprikát megdinsztelném, bele a paradicsomot, és amikor az már elkezdett levet engedni, a sonka szeleteket beletenném és összeforralnám. A főtt tésztát köretnek, a tejszínt pedig "elnyalakodnám" utána édesség gyanánt.

A másik variáció, hogy a paradicsomot kihagyod, amikor a sonkát visszaraktad a hagyma-paprika keverékbe, nyakonöntöd a tejszínnel, a paradicsomból pedig cukros-ecetes lével mellé egy kis salátát készítenék. Köret változatlanul a főtt tészta.

2011. ápr. 4. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
amit irtál teljesen jó egy lecsóhoz. hozzá tészta és kész.
2011. ápr. 4. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:

én tejszínes tésztát így szoktam:

olyasmi, mint a spagetti carbonara

pici olajon apró szalonnát megpirítok, lehintem kevés liszttel. felöntöm tejszínnek, ízesítem: só, fehérbors, szerecsendió, fokhagyma.

főtt spagettivel esszük.

2011. ápr. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!