Tejszínes fokhagymás csirke mellé milyen saláta illik?
Vendégeknek lesz és én mindig csinálok "sima" köretet (jelenleg rizsre gondoltam) és salátát az ebédhez....
Még odáig sem jutottam hogy az ecetes saláta öntet vagy inkább valami "tejtermékes" illene-e hozá jobban....vagy simán zöldség...de akkor is milyen....segítsetek
Ecetes salátacsíkokat mondanék.
Esetleg párolt vajon megpirított vegyeszöldséget.
Tejtermékes (tetszik a kifejezésed!!) nem illik hozzá, mert a csirkén már van.
Sima leveles salátát vagy vegyes zöldségeset adnék hozzá, de csak ecetes-olajos öntettel.
Köszönöm a válaszokat
A Sopszka az milyen nem találom....
AMit én ismerek (Várnában tanultam egy bolgár családnál): uborkát héjastól elöször hosszában 1 cm-es szeletekre , utána csikokra majd kockákra vágsz, paradicsomot szintén kb 1 cm-es kockákra. Hagymát ( a legjobb a lilahagyma, vagy zöldhagyma) finomra darabolsz. Mindent beleteszel egy tálba, kevés sót szórsz rá és fél órát állni hagyod.
UTána a leve nélkül kisebbtányérkora adagolod (amikor enni akarjátok), és kevés juhtúrót reszelsz a tetejére.
Ezt ott elöéletnek fogyasztják, de könnyü vacsorának is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!