A kínai kifőzdékben hogy csinálják, hogy annyira puha a csirkehús/marhahús?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 14:30
21/24 anonim válasza:
Akkor se a Kínai konyhával kezdj,hanem, kiváló magyar szakácsok írásait olvasgasd.
22/24 anonim válasza:
és amikor maguktól jelentkeznek a konyhában,Erre nem is gondoltam.
23/24 anonim válasza:
Én egyszer ettem kínaiban ilyen szószos húst, de akkora átvágás volt, mert ránézve úgy tűnt sok a hús benne, aztán alig volt hús, a látszatot galuskával adták meg. Azóta nem is ettem kínait.
24/24 anonim válasza:
A kutyákat általában egyébként maguknak szokták csinálni, hogy záráskor a maradék szagára odajövő szerencsétlen kutyákat agyon ütik, és jól mrgvacsoráznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!