Melyik a marhahús legolcsóbb része?
Figyelt kérdés
hamburgernek meg pörköltnek kell2012. febr. 18. 12:49
1/2 anonim válasza:
az olcsóság relatív, de a marhahúsok között is elfogadható ár a lábszár pörköltnek, és a legfinomabb is erre a célra.
hamburgernek a puha hátszín, vagy a nyak, ami darálva megfelelhet hamburgernek szerintem, és jelzem szerintem,
mert még nem készítettem itthon soha:)
2/2 anonim válasza:
Csontos lábszár a legolcsóbb: 1390 ft/kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!