Kinai kaja-csirkehus meg zöldségek meg tészta (Az a kinai noodle). Keverjem össze a hussal a tésztát vagy azt külön szokták?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 13:08
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy általában hogy szokták, én így szoktam: [link]
2/3 anonim válasza:
hát gondolom üvegtésztából csinálod. A zöldséget meg a csirkét pirítsd meg ahogy szoktad,fűszerezd,szójázd stb és ha megpuhult és pirult már úgy érzed minden fasza akkor rakd hozzá a 10 percig forralt vízben áztatott tésztát,keverd össze és tálalhatod is :) Itt végülis a fűszerek a lényegek én is ezt csináltam tegnapelött kajának fincsi volt nagyon. Fűszereknél gyömbért,chillit,szójaszószt használtam,zöldségeknél meg póréhagymát,zöldborsót,2színű kaliforniai paprikát meg persze én is csirkét. Finom lett nagyon egyben csípős,édeskés jó volt:))
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi,jó lett:-)
2012. ápr. 14. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!