1/7 anonim válasza:
én egy kis hagymát dinsztelek, átfuttatom rajta a főtt, csíkokra vágott sonkaszeleteket. közben főzök ki tésztát, altalában fordros nagykockát, leöblítem, leszűröm, és ráteszem a hagymás sonkára, jól átkeverem, borsozom és megtejfölözöm, hogy finom szaftos legyen.
szoktam zsírozott tepsibe teríteni is, akkor még reszelt sajttal is meszórom, úgy sütöm át egy kis piros színig.
2/7 anonim válasza:
Részemről ugyanez, csak hagyma nélkül.
3/7 anonim válasza:
Ugyanúgy mint az első, én is ezen az oldalon kaptam segítséget a sonkás tésztához :)
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
A sonkát ledarálom,tejföllel összekeverem és a kifőzött tésztával is.
6/7 anonim válasza:
Én is ledarálom a sonkát, összekeverem tejföllel és tésztával, aztán a sütőben összesütöm, kicsit megpiritom a tetejét. Általában metélttésztával csinálom, de készitettem már orsó vagy csavart tésztából is.
7/7 timszy25 válasza:
Én úgy csinálom,hogy póréhagymát vagy újhagymát vajon lepirítom a sonkával.Egy tálba kikeverek tejfölt reszelt sajttal,kifőzöm a tésztát.
Összekeverem a tésztát a sonkával a tejföllel tepsibe rakom reszelek rá sajtot és egy picit megsütöm.
Mi így szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!