Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mért ragad össze a Tesco-s...

Mért ragad össze a Tesco-s tészta?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:

tettél egy kis olajat a főzővízbe? ha igen, akkor nem kéne összeragadnia. sajna nem a legjobb minőség...

még egyszer tedd egy tál langyos vízbe, kézzel szedd szét, majd leszűrve meleg zsiradékra tedd. talán így menthető.

2012. ápr. 12. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert tojás nélküli. Van tojás nélküli, 2 tojásos, 4 tojásos, 6 tojásos és 8 tojásos tészta. Nyilvánvalóan a 8 tojásos a legjobb minőség, az nem ragad, a tojás nélküli meg csak csiriz, igazából fillérekért adják.
2012. ápr. 12. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos így igaz, mint az előttem szólók is elmondták, rossz a minősége, vegyél Gyermelyi tésztát, évtizedek óta a piacon van, nagyon jó minőség, kicsit drágább, de szoktuk mondani, hogy ami árban olcsóbb, valószínűleg mégis drágább, mert lehet, hogy nem tudod felhasználni, netán vendégek előtt nagy blama is lehet.
2012. ápr. 12. 12:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem én szereztem be de egyszerűen ehetetlen hiába olajoztam a vizet is...
2012. ápr. 12. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor szívfájdalom nélkül ki kell dobni.
2012. ápr. 12. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be mostanában a Gyermelyi, hiába nyomják a reklámot észnélkül, még a betiltott tészta is jobb volt, fele annyiért.
2012. ápr. 12. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!