1/6 anonim válasza:
tettél egy kis olajat a főzővízbe? ha igen, akkor nem kéne összeragadnia. sajna nem a legjobb minőség...
még egyszer tedd egy tál langyos vízbe, kézzel szedd szét, majd leszűrve meleg zsiradékra tedd. talán így menthető.
2/6 anonim válasza:
Mert tojás nélküli. Van tojás nélküli, 2 tojásos, 4 tojásos, 6 tojásos és 8 tojásos tészta. Nyilvánvalóan a 8 tojásos a legjobb minőség, az nem ragad, a tojás nélküli meg csak csiriz, igazából fillérekért adják.
3/6 anonim válasza:
Sajnos így igaz, mint az előttem szólók is elmondták, rossz a minősége, vegyél Gyermelyi tésztát, évtizedek óta a piacon van, nagyon jó minőség, kicsit drágább, de szoktuk mondani, hogy ami árban olcsóbb, valószínűleg mégis drágább, mert lehet, hogy nem tudod felhasználni, netán vendégek előtt nagy blama is lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem én szereztem be de egyszerűen ehetetlen hiába olajoztam a vizet is...
2012. ápr. 12. 12:25
5/6 anonim válasza:
akkor szívfájdalom nélkül ki kell dobni.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem jön be mostanában a Gyermelyi, hiába nyomják a reklámot észnélkül, még a betiltott tészta is jobb volt, fele annyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!