Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan szeletelik a krémest?

Hogyan szeletelik a krémest?

Figyelt kérdés
Sosem értettem, hogy a cukrászdákban hogyan szeletelik a krémest, anélkül, hogy szétnyomnák az egészet...

2012. ápr. 7. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
éles késsel
2012. ápr. 7. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
a felső lapot előre felvágják négyzetekre és úgy helyezik a krémre. az alsót már át lehet vágni gond nélkül, mert a krémtől puhul is egy kicsit.
2012. ápr. 7. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
A tetejét már felkockázva teszik rá.
2012. ápr. 7. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

a krémest forrón töltik be, a kisült (hideg) krémlapra öntik rá a még forró tojáshabos krémet, ami idővel megköt, behúz és összetartja majd az alsó lapot, majd erre helyezik rá a másik krémeslapot, felvágják recés, éles késsel majd átfordítják, így az esetleg összetöredezett felső lapok alulra kerülnek, míg az eddigi alsó lapokat elvileg összetartja annyira a krém, hogy előzőleg normálisan fel lehessen vágni

a francia krémes tetejét előre felvágják, mivel fondánnal vagy csokival van áthúzva, majd ráhelyezik a másik, krémmel betöltött lapra és úgy szeletelik fel az egészet

2012. ápr. 7. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!