Hogyan szeletelik a krémest?
Figyelt kérdés
Sosem értettem, hogy a cukrászdákban hogyan szeletelik a krémest, anélkül, hogy szétnyomnák az egészet...2012. ápr. 7. 11:34
2/4 anonim válasza:
a felső lapot előre felvágják négyzetekre és úgy helyezik a krémre. az alsót már át lehet vágni gond nélkül, mert a krémtől puhul is egy kicsit.
3/4 anonim válasza:
A tetejét már felkockázva teszik rá.
4/4 anonim válasza:
a krémest forrón töltik be, a kisült (hideg) krémlapra öntik rá a még forró tojáshabos krémet, ami idővel megköt, behúz és összetartja majd az alsó lapot, majd erre helyezik rá a másik krémeslapot, felvágják recés, éles késsel majd átfordítják, így az esetleg összetöredezett felső lapok alulra kerülnek, míg az eddigi alsó lapokat elvileg összetartja annyira a krém, hogy előzőleg normálisan fel lehessen vágni
a francia krémes tetejét előre felvágják, mivel fondánnal vagy csokival van áthúzva, majd ráhelyezik a másik, krémmel betöltött lapra és úgy szeletelik fel az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!