Ki, hogy készíti az amerikai krémest?
Figyelt kérdés
A szomszédom említette, hogy gyakran csinál. Megnéztem a neten a receptet és elkészítettem, nagyon finom lett...addig, amíg be nem állított a szomszéd, pár szelet kóstolóval, hogy ilyen az amerikai krémes. Az övé mennyei volt. Könnyű volt a pudingos krémje,könnyebb mint az enyém. Összehasonlítottuk a 2 receptet, annyi a különbség, hogy mikor összekeverem a felvert tojásfehérjét a pudinggal, még 10-15 percre vissza kell tenni a sütőbe, én mindenhol ezt olvastam, így csináltam. Ő, már nem süti ilyenkor, csak magát a tésztáját. Lehet ez az oka, vagy én szúrtam el valamit?2010. jún. 18. 09:37
1/1 anonim válasza:
jobban megsult a krem ezert kemenyebb valszwg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!