Mi az amerikai palacsinta receptje?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 17:32
1/12 anonim válasza:
Tojás sárgáját és fehérjét külön kell választani, sárgájából megcsinálod az alap tésztát némi sütőporral. Fehérjét habbá vered, és szépen beleforgatod.
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Szar receptek, főleg az első. Úgy érdemes csinálni ahogy ajánlottam, már kitapasztaltam, például vajat a tésztába semmiképp ne tegyél, mert kemény lesz tőle a tészta és nem élvezetes. Nagymami sima palacsinta receptje bőven jó némi sütőporral és, külön kell a tojásfehérjét habbá verni és azt beleforgatni.
6/12 A kérdező kommentje:
szerintem a mindmegette.hu-sra gondolt :))
2011. júl. 10. 19:09
7/12 anonim válasza:
Én is azt gondolom, de akkor is fél óráig ezen nevettem, hogy még ki is emelte, hogy főleg az első, mikor ő írta :D
8/12 anonim válasza:
én is tudtam, de ezt a magaslabdát nem lehetett nem leütni:)))
9/12 anonim válasza:
Én is többfélét csináltam már, a mindmegette.hu-s oldalon találhatót is kipróbáltam, nekem finom lett.
Sztem a vajtól nem lesz "kemény", pihe-puha fincsi lett :)
Érdemes több receptet kipróbálni, és saját ízlés szerint eldönteni, hogy melyik ízlik legjobban (kisebb adagot is készíthetsz). Az biztos, hogy az igazi am.palacsintában van sütőpor, vaj, így érdemes olyan receptet választani.
Sok sikert!
10/12 anonim válasza:
Pihipuhi, próbáld ki vaj nélkül sokkal finomabb és emészthetőbb, nem olyan sulykos, tényleg keményebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!