Ha egy amerikai palacsinta receptnél azt írja, hogy két órát kell pihentetni, akkor muszáj addig? Nem lehetne rögtön sütni? Sürgős!
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 19:03
1/3 anonim válasza:
Én sosem pihentettem 2 órán keresztül, max fél órát! Szerintem nem lesz baja, ha elég buborékos a tészta.
2/3 anonim válasza:
A pihentetésre azért van szükség,hogy a liszt kellően megduzzadjon.Ha előbb sütöd,meg akkor ehető lesz,de nem igazán jó.
3/3 anonim válasza:
hülyeség ezt hol olvastátok ? én már 100x csináltam de még sosem hagytam úgy mugy én a youtube-ról néztem a receptet de még sosem láttam h pihenteti ? lol : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!