Házi krémes krémmel (Dr Oetker) csináltatok már krémest? Nem lett "folyós" a krémje?
Figyelt kérdés
Kóstolóba kaptam, de folyós a krémje, nem olyan "szilárd", mint a cukrászdákban. A tasakon levő recept szerint csinálták. Mit kellene csinálni, hogy olyan legyen az állaga, mint a cukrászdainak?2012. márc. 29. 07:32
1/6 anonim válasza:
Csinálj házi krémet, az Oetkernek mellékíze is van, ehetetlen...
2/6 anonim válasza:
Palacsintát már csináltam belőle. Valamivel kevesebb tejet tettem hozzá, mint ami a zacsira van írva, így egy kicsit keményebb állagú lett.
3/6 anonim válasza:
Én Oetker por nélkül csinálom, nagyon finom és elég szilárd.
Ha ragaszkodsz a porhoz, tegyél kevesebb tejet.
4/6 anonim válasza:
Érdekes, nekem tökéletes lett a porral és az íze is mennyei volt, szerintem is kevesebb tej.
5/6 anonim válasza:
Tökéletes ez a krém, nagyon finom, én már többször készítettem és egyáltalán nem volt folyós.
6/6 anonim válasza:
semmi mellékíze nem volt, ső finomabb, mint a bolti.
bár a kérdés már 4 éves, szóval változtathattak az összetevőkön.
másnapra dermed meg igazán, de írja is, hogy min. 1 órára hűtőbe kell tenni.
egyáltalán nem folyós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!