Hogy lehet olyan igazi krémes fagyit készíteni?
Figyelt kérdés
Hiába próbálom bármilyen fagyiporból-gyümölcsből-joghurtból-tejből, egyszerűen mindig túl keményre, kristályosra fagy, és nem marad meg abban a "kenhető" állapotban, olyan, mint a fagyott gyümölcsös tej:( Valami speckó hűtő kéne ehhez vagy van valakinek valami jól bevált trükkje?2012. márc. 19. 17:06
1/4 anonim válasza:
Igazán krémes házi fagyit csak fagylaltgépben lehet készíteni. Próbálkozhatsz azzal a módszerrel, hogy időnként (kb.10-15 percenként) kiveszed a fagyasztóból, és megkavargatod. Így elkerülheted a folyadék kikristályosodását. A tej vagy a joghurt mellé érdemes fele-fele arányban tejszínt is keverni, mert attól krémesebb lesz a fagyi.
2/4 anonim válasza:
én fagyiporból csinálom, a krémesség titkát meg nálam az adja, hogy én mindig adok hozzá 1 deci növényi "tejszínt" is :)
Próbáld ki! Több is lesz a massza, és krémesebb is.
3/4 anonim válasza:
Jó alapanyagok és gyakori kevergetés. Emellett ha meg tudod tenni, vedd a fagyasztót alacsonyabb fokozatra.
4/4 anonim válasza:
mascarpone+málna. Habosr akavarni,és gyakren keverni!
Más nem kell bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!