Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egy recepthez kel fél...

Ha egy recepthez kel fél liter marhahus leves, akkor először főzzek marhahus levest?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél marhahúsleves kockát.
2012. máj. 10. 15:43
 2/11 A kérdező kommentje:
De a kockát megfőzzöm csak vizbe,ès ennyi?
2012. máj. 10. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen. Rajta van az elkészítési módja.
2012. máj. 10. 15:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Elvileg igen,de a kocka is megteszi!
2012. máj. 10. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:

egy recept kedvéért valóban luxus lenne egy marhahúslevest főzni, viszont a leves nagyon finom lenne, akár az ominózus étel előtt is.

a kocka csak az esetben, ha nem éri meg Neked a húsleves főzése.

a levesben főtt hús, pl paradicsomszósszal, krumplival is finom.

vagy a a belefőtt zöldségekből egy vadasmártás, a hús egy kicsit zsírban lepírítva, visszatéve a vadasmártásba, zsemlegombóccal vagy krumplikrokettel is egy kiváló étel.

csak a hasznosítására szeretnék rávilágítani.

a megmaradt húsleves alap fél literes műa. palackokban fagyasztható, más ételekhez felöntőlének mindig kéznél lehet.

2012. máj. 10. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Nehogy kockát használj, az íze is rossz, nem mellesleg büdös, plusz teljesen felesleges. Öntsd fel simán vízzel.

Amúgy konkrétan mi az étel? Lehet, hogy úgy konkrétabbat mondanék.

(egy szakács)

2012. máj. 10. 17:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Bécsi burgonysaláta,de lehet,h csinálok marhahus levest.
2012. máj. 10. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves szakács.

Az anyósom kocka nélkül csinálja a tojáslevest én pedig azzal. Mióta a párom evett az enyémből, azóta az anyjáéba bele sem nyal mert nem ízlik neki úgy mint az enyém.

Magáan kockából készült leves valóban nem finom de ételek ízesítésére kivállóan bevált nekem

2012. máj. 10. 17:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Egy jól és helyesen fűszerezett ételnek semmi szüksége nincs kockára. Kocka és egyéb ilyesmik nélkül is lehet "tízujjmagnyalósanfinomat" főzni.

Csak egy példa: múltkor pörköltet készítettem vasárnapra, apámékkal ettünk. Apám rögtön kérdezte, mit tettem bele, mert nagyon finom. ELmondtam neki, hogy sót, borsot, fokhagymát. Mire ő kerek szemekkel "kockát nem is? Se gulyáskrémet? Se vegetát?" Mondom nem. Ő meg csak csodálkozott, hogy így is jobb lett, mint ha bármi ilyesmit tettem volna bele.

Lehet, hogy a párod (vagy férjed? BOcsi, már nem emlékszem, mit írtál:)) édesanyja alapból rosszul fűszerezte a tojáslevest. Sőt, szinte biztos.

2012. máj. 10. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok, ha gondolod, ajánlok neked könyvet, hogy miből érdemes jókat és finomakat főzni, konkrétan éttermi minőségűeket, kocka nélkül. :)
2012. máj. 10. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!