Csirke-pulykahúshoz fűszerkeverék, ami nem /annyira/ sós?
Szerintem amire az van írva, hogy fűszerkeverék húshoz, abban mind van só. Már nem kell semmit hozzáadni, csak a húst :-)
Volt a kotányinak provence-i fűszerkeveréke, az csak fűszer. Az jó, de ritkán látom.
Zacskós vegetában lehet, hogy csak zöldség van? Nem tudom, lehet.
Miért nem tudsz te készíteni?
Én leírtam egy ilyen fűszerkeveréknek az összetevőit, és magam keverem, így annyi sót teszek bele, amennyi jólesik. És ráadásul így nincs benne az az iszonyú káros nátrium-glutamát, ami szintén mindben van.
Ne használj füszerkeveréket, hanem vegyél többféle alapfüszert és azzal izesitd az ételeket. Sokkal finomabbak lesznek, mert egyénileg tudod változtatni, hogy miböl mennyit teszel bele, és még különféle izfokozok meg só sincs benne.
Alap a só-bors-paprika mellett: majoranna, kömény, oregánó, bazsalikum, gyömbér, kakukkfü, rozmaring, babér, borókabogyó, szerecsendió.
Egyetértek!
A fűszersók akkora át@aszás, mint az ételízesítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!