A kínai kifőzdékben hogy csinálják, hogy annyira puha a csirkehús/marhahús?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 14:30
2/24 anonim válasza:
Meglehet jobb, ha nem tudjuk...
vau-vau...
3/24 anonim válasza:
Mekkora hülye emberek vannak. Tényleg elhiszitek h magyarországon kutyahúst árulnak??? Főlág nállunk mi? Ahol magyar a tulaj meg a szakács is? XD XD Nevetséges h miket el lehet hitetni az emberekkel.
4/24 A kérdező kommentje:
Kedves útolsó...
Akkor hogyan csináljátok?
2012. jún. 12. 14:48
6/24 anonim válasza:
A húst az állatok levágása és feldolgozása után jó meleg, párás helyre kell tenni és amikor maguktól jelentkeznek a konyhában, akkor remekül lehet belőlük puhát sütni-főzni...
7/24 anonim válasza:
Nem az én éttermem csak ismerem a tulajt. Majd megkérdem h hogyan csinálják :D
De gondolkozzatok már kedves kutyahúsosak: Sztetek ki fognak fizetni milliókat kutyahúsra (ugyanis csak feketén és jó drágán lehet beszerezni ha egyáltalán lehet) csak azért h azzal etessenek meg minket?? XD XD XD
8/24 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek, hogy kutyahúst árulnának. De kérem írjon, akinek már volt valami gyanús tapasztalata.
9/24 anonim válasza:
Hol élsz? Millió kóbor kutya az utcán, a menhelyeket is alulfizetett emberek őrzik...
10/24 K.Andi83 válasza:
Keményítős vízben pácolják egy éjszakán át! És ez tuti!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!