Ki milyen pác recepteket ajánlana kemencében sült csülök, malac elkészitéséhez? Ezen kivül szivesen fogadom a kemencés dolgokhoz kapcsolódó tanácsokat, ötleteket.
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 15:13
1/3 anonim válasza:
Én is úgy tudtam, hogy a csülköt előbb meg kell főzni. Szerintem nagyon fincsi ez a változat. :p
2/3 anonim válasza:
2 cs. bármilyen fűszer keverék
3 ek. mustár
1 kk. őrölt bors
étolaj
Ezzel bekenni a malacot, és hagyni pácolódni.
3/3 anonim válasza:
Én egy hentes ismerősömmel sütöttem már bőrös malacot, csak hasított volt, kemencében. Ő bedörzsölte sóval, borssal, majd egy nagy tepsiben betette a kemencébe, szalonnával kenegette és sörrel locsolta. Soká lett kész, de nagyon finom volt, szerencsére a sör tényleg nem érződött, mert én utálom.
Szárral fűtöttünk, amikor már jó parázs volt, akkor tette be a tepsit. Arra figyelt, hogy mindenütt egyenletes legyen a parázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!