Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csülökrecepteket keresek,...

Csülökrecepteket keresek, irnátok néhányat?

Figyelt kérdés

Szokatlan(abb) nem füstölt csülökrecepteket keresek.

Aki ismer kipróbált, vagy saját receptet, az legyen szives, irja be, szivesen kipróbálnék valami újat.

Mindenkinek elöre köszönöm.

2012. ápr. 4. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Beütöttem a keresőbe: sertéscsülök = 35.800 találat

majd beütöttem: sertéscsülök pékné módra = 6.410 találat

Szinte biztos vagyok benne, hogy találsz ízlésednek megfelelőt közöttük.

2012. ápr. 4. 20:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt kértem, hogy KIPRÓBÁLT recepteket szeretnék, éppen mert a googleban túl sok van, aminek a többsége ugyanaz a recept különféle variációkban.

Nem gondolod, komolyan, hogy pl a kb. 6400 csülök pékné módra receptet ki fogom próbálni, ahol esetleg a fele nem izlik.

Másrészt szokatlanabbakat keresek - tehát nem a standard receptek azok, amik érdekelnek.

Remélem, lesz, aki hasznosabb választ ad, mint te.

2012. ápr. 4. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagy hátsó csülköt jól besózok- főzés előtt 2-3 nappal. Úgy szoktam, hogy álljon rajta a fehér só. Sütés előtt leöblitem. Bevagdossuk a bőrét éles késsel kis kockákra. Pataki tálba teszem, rá a tetejét, és l70-l80 fokon a sütőben 3 órát sütőm. Ha teljesen puha, akkor még fél órát fedő nélkül piritom a bőrét ropogósra. Lehet előfőzni is kuktában, igy megrövidül az elkészités ideje.
2012. ápr. 5. 09:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez jónak tünik.

De ha valaki még tud másikakat, akkor annak is örülnék.

2012. ápr. 5. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Kuktában jó sós, és fokhagymás vizben megfőzöm a csülköt, úgy 80 százalékosra. Egy tálban összekeverem a következőket: krumpli kis kockákban, sok hagyma karikára, 2 db paprika felkarikázva, 2 db paradicsom pici kockára vágva, l db kis süritett paradicsom, és kb l0 deka kis kockára vágott füstölt szalonna. Ezt kis sóval borssal összekeverem, és egy jó nagy jénaiba öntöm. Tetejére ráteszem a kicsontozott két fél csülköt, és jól lezárom. Sütőben 50 percig sütöm, majd kinyitom, és a tetejét pirosra sütöm. Egyben van a köretével. Olyan lecsós, paradicsomos jellgű lesz, nagyon finom. Mi mindig sokat csinálunk, és napokig esszük, csomagoljuk.
2012. ápr. 5. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Hú ezt de jó! Én is kipróbálom.
2012. ápr. 5. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!