Mennyi idő alatt sül meg egy 2kg csülök? Tepsibe tegyem, vagy főzem meg egy kicsit sütés elött?
Helyes, úgy a jó, ahogy Évajuli írja. Főzd meg egy kicsit a sütés előtt, úgy tutira, rövidebb idő alatt átsül.
Jó étvágyat! :)
én is előfőzöm, ahogy Évajuli, utána tepsiben sütöm sörrel és szalonnabőrrel sűrűn kenegetve, egészen a ropogóspiros állapotig.két oldalt melléteszek kockára vágott leszárított krumplit, a krumpli is pirosra sül mellette.végén az egészet frissen préselt fokagymával keverem ét, iletve a husi is kap belőle.
nem a Pékné vagyok, de az ő módjára sütök csülköt:)
Egyszer főztem elő, meg is bántam.
A sülthús sütve jó.
én is, de sohasem főtt ki az íze.azért van a rövid leves fűszeres előfőzés.
De mindenki másképp csinálja...:))
első vagyok, én ugyan nem 40 éve, de 15-20 éve biztos főzök és még soha egyetlen csülköt nem kellett előfőzni - tényleg kifő az íze
simán be kell pácolni, megtűzdelni foghagymával és 16-24 órát állni - aztán megsütni - sütőzacsiban a legegyszerűbb, de anélkül is szuper
Hát, nem mondom, hogy előfőzve nem jó, de én sem szoktam főzni.
Csermanek János bátyánk mondása szerint: "A krumplileves, az legyen krumplileves."
De ez csak az én hisztim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!