Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés nélküli, sós aprósütemén...

Sütés nélküli, sós aprósüteményeket keresek. Ajánlanál ilyent? Akár linkkel/recepttel!

Figyelt kérdés
Én kerestem az interneten, de nem jártam sikerrel. Tudom google a barátom, de nem jutottam előrébb. Aki tud ilyen receptet, legyen szíves leírni vagy linkelni. A lényeg, hogy sós és sok darab legyen belőle. Köszönöm szépen a válaszokat!

2011. nov. 20. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:

nem tudok ilyet sajnos.. a kérdés viszont nagyon jó..

Szerintem csak boltban kapható termékek ropik,perecek,stb

igaz .

2011. nov. 20. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Bárhogyan gondolkodom, nem tudok elképzelni sós aprósüteményt sütés nélkül.

Az jutott eszembe, hogy esetleg koktélkrékert, vagy ilyesmit, lehetne megkenni valamilyen összeragasztós sajtos-sós süti krémjével.

Bár nem tudom, miért pont ilyen kell, de hacsak ne azért, mert nincs sütőd, a leveles tésztákból nyújtással-sütéssel együtt 20 perc alatt lehet sós aprósüteményt készíteni.

2011. nov. 20. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Hááát, nekem a zebra (vagy albertkeksz) szeletre asszociálva jutott eszembe a sós változat.

Sós kekszet (vagy semleges ízűt) vennék, és mascarpónét kevernék ki zöld fűszerrel (esetleg fokhagymával) és kicsi tejföllel, és ezzel ragsztanám össze a kekszeket, torony formájúra. Folpackba csavarnám, menne a hűtőbe, aztán másnap srégen szeletelve lehet tálalni.

2011. nov. 20. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
pattogatott kukorica, sós is, sok is.
2011. nov. 20. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
A régi lengyel zölddobozos sós kréker kekszből én csináltam anno falatkákat, többfélét is. a keksz volt az alap, arra krémsajt, arra pedig aszalt szilva, vagy diódarab, vagy színes paprika, olajbogyó (bár akkor még az nagyon ritka volt). nagyon imádták a vendégek akkoriban.
2011. nov. 20. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:

a Metróban lehet kapni sós linzer kosárkákat. ezeket meg lehet tölteni, különféle krémekkel hidegen pl, pörköltből húskrém, májpástétom, halkrém, tojáskrém stb.

dekorálni is lehet reszelt tojással, kaviárral, zöldségekkel, citromszelettel, szóval végtelen lehetőségek vannak.

persze a belevalókat el kell készíteni...:)De az biztos, hogy tajt siker!

2011. nov. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!