Mennyi idő alatt sül meg egy 2kg csülök? Tepsibe tegyem, vagy főzem meg egy kicsit sütés elött?
Előfőzés nélkül is megsül,és sokkal finomabb.
Sosme értettem,egy sült,vagy rántott húst minek kell megfőzni előtte.Felesleges munka,több mosogatnivaló,és még a minőségén is ront az ételnek
Évajuli:
NEM kell pácban állnia, elég ha pár órával elöbb besózod meg füszerezed. Természetesen nem maximális erösséggel kell sütni, hanem eleinte egész kis lángon, de tökéletesen üuhára megsül.
Söt ugyanigy lehet grillezni is - már elég sokszor csináltuk, és mindig megpuhult.
2 kilós csülökről szólt a kérdés. megemelem a kalapomat azelőtt, aki ezt grillezni is képes.ha pedig már kicsontoztuk, akkor teljesen más a helyzet, ugyanúgy bánunk vele, mint bármilyen bőrös disznóhússal.
csontozott csülköt én sem szoktam előfőzni, és semmilyen húst nem sütnék, rántanék ki úgy, hogy előtte a lelke is kifőtt.
egyedüli a kivétel, ha egy brutálnagy csontos csülköt kissé előfőzök.
De engedjük meg a kérdezőnek, hogy döntsön maga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!