Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek az baj ha a...

Szerintetek az baj ha a sertéshús egy kicsit zsíros?

Figyelt kérdés
Ez lapocka, olyan erős vörös csíkok vannak benne olyan mint a márvány. Milyen ételre jó?

2012. jan. 15. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Az nem zsír. A zsír fehér.
2012. jan. 15. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Ajjajjaj. A hús a vörös. A csikok, sávok fehérek benne.
2012. jan. 15. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Főzhetsz belőle egy finom szaftos pörköltet, vagy ha a húst lefejted a csontról, és kb. 2 cm széles szeletekre vágod, besózod, tetszés szerint fűszerezed és sütőben fólia alatt finom puhára sütheted. Ez esetben némi husit hagyjál a csonton, az legközelebb jó lesz egy adag száraz-bablevesbe.


De a húsból készíthetsz akár brassóit is.

2012. jan. 15. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

pörköltnek, fasírtnak, egyéb rizses húsgombócnak kiváló a lapocka.brassóinak is, egybesütve is.

aki nem szereti a száraz, szálkás húsokat, inkább lapockát választ.

ha valóban nagyon zsíros, inkább süssed jól ki, akkor kisül belőle a zsírja, a sovány része viszont omlós marad.

2012. jan. 15. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A lapocka az egyik legtöbbféleképpen elkészíthető disznó hús. Külön jó,ha kissé zsíros,mert így ízesebb az étel. A zsír különben is kifő belőle.
2012. jan. 15. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
OK, a brassói meg a sütőfólia jó ötlet nem jutott volna eszembe...
2012. jan. 16. 10:58

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!