Mit lehet készíteni zsíros sült padlizsánkarikákból?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 22:06
2/3 anonim válasza:
Zsírozz ki egy zománcos tepsit, rakj bele egy sor hagyma-zöldpaprika-paradicsomcikket, tetejére a padlizsánt, majd ismét hagyma-zöldpaprika-paradicsomcikkek. Valami sülthús fűszerkeverék, só, bors. Önts nyakon tejszínnel (tejföllel)Befedve süsd a sütőben, amíg a nyers cuccok átpuhulnak, majd vedd le róla a fóliát, és reszelt sajttal szórd meg és olvaszd rá.
(Nem tudom milyen lesz, ezt most találtam ki, de talán az ötlet kiindulási alapnak jó lesz)
Olyan rácpontyos szerű valaminek kellene kijönnie belőle. Ha esetleg valami csíkokra vágott csirkemell, stb. is kerülne közé, már biztosan finomabb lesz.
3/3 anonim válasza:
Karikázott főtt krumplival és tejföllel rakd le egy tepsiben. Ha van otthon darált hús, görög fűszerkeverékkel pirítsd át kevés olajon és rétegezd azt is közé, a tetejére tejföl, néhány paradicsomkarika és mehet a sütőbe -> musszaka. Ha nincs darált hús, akkor csak így, a rakott zöldségeket süsd össze (természetesen ennek is tejföl legyen a tetején, rakhatsz rá paradicsomkarikát, sőt, egy jó marék reszelt sajtot is), remek köret lesz egy natúr sülthöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!