Mi a jó sült csülök titka, hogy omlos és puha legyen?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 19:57
1/4 anonim válasza:
Ne főzd elő.
Lassan süsd sokáig. Kb ennyi.
2/4 anonim válasza:
tegyél sört a tepsibe alá és jó gyakran locsolgasd meg vele.
3/4 anonim válasza:
Ln kérdeztem, nekem így vált be: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__23..
4/4 doboszoli válasza:
Fólia alatt zsíros lében párolva lassan, majd takarás nélkül intenzív tűzön megpirítani.
Én előtte a csont mentén ki szoktam "nyitni".
A sör jó, ropogóssá teszi a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!