Olajsütő, mely - ha jól tudom - 3 evőkanál olajba lehet vele sült krumplit készíteni, milyen? Mennyire lesz a sült krumpli finom? Melyik a legjobb márkájú?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 09:40
1/3 anonim válasza:
finom. egészséges. Csak nekem száraz. A szomszédba ettem.
Ha sült krumlit akarok enni akkor inkább hagymányos modon csinálom.
Vagy ha nem nagyon akarok olajozni akkor ,félig megfőzöm a krumplit,leszüröm,olvasztott,kacsa ,vagy liba zsirral meglocsolom.
be teszem a sütöbe kivül ropogos ,belül puha lesz.
Én nem vennék ilyen gépet. Nem eszek minden nap bő olajban sütött dolgokat. Amikor meg eszem akkor ennyi belefér..
2/3 anonim válasza:
csak egyfajtát ismerek - a Tefal Actifry sütőt (40ezerért lehet venni) - mi minden nap használjuk szinte, mert a kisfiam nagyon szereti a sült krumplit. Én fagyasztottból szoktam csinálni, 15-18 perc alatt kész és nincs olajszag, nem tocsog a krumpli az olajban, nyugodtan adom a gyereknek. A fagyasztotthoz egyáltalán nem kell olaj, csak ha frissen pucolod és azt sütöd, ahhoz kell egy kevés. Nekem nagyon ízlik, ugyanolyan lesz, mint a gyorséttermekben (McDonalds, Burger King stb). Ha száraz, az azért van, mert túlsütötték - ha nem sütöd túl, akkor kívül ropog, belül puha. Szóval nálunk jó befektetés volt. De ha a hagyományos otthon olajban sültet szereted, akkor nem fog ízleni.
3/3 anonim válasza:
Én nem szeretem az itthoni olajban sütött dolgokat mert tocsog az olajban mindig, ha tehetem mindent a sütőben sütök. Ilyen sütőről még nem is hallottam, majd utánajárok, tökjó, hogy megkérdezted kérdező. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!