Miért nem lett ropogós a csirkecomb bőre?
Sütőzacskóban sütöttem, mert utálom a zsírtól tocsogó dolgokat és a tepsi suvickolást :)
De direkt utánaolvastam előtte és nagyon sokan írták, hogy a zacsiban is ropogós lesz a bőre.
Ez már a 2. próbálkozásom amúgy, egyik sem sikerült :(
Bőrével lefelé tettem be a felső combokat, 30 percig sütöttem a zacsiban és most már újabb 30 perce pirulnak úgy, hogy levágtam a zacsi tetejét. Szépen megsültek már, tök jó puhák, de sajnos a bőrük is az, én viszont finom ropogósat szeretnék, mint a grillcsirkéé!
Mit nem csinálok jól?????
Köszi!
Köszönöm mindenkinek!
Végül is nagyjából sikerült, de nem az igazi.
A 30 perc sütés után még 30-40 percet kellett grilleznem, úgy egész jó lett.
A szafttal locsolás jó ötlet, legközelebb úgy csinálom!
A sütőnk 2 éves, Teka márkájú, hiper-szuper és elég drága volt, tehát remélem nem az a ludas :)
Ja és miután kinyitottam a zacsit, megfordítottam a combokat, hogy a teteje grilleződjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!