Mi az a recept és mik a hozzávalók amit most reklámoznak? Valami Márton napi csirkecomb fehérborral meg szőlővel és valami Knorr vagy Maggi szósz van hozzá
Márton napkor libát szokás enni. De nem Knorr vagy Maggi szósszal,mert az borzalmas mű vacak,tele egészségtelen adalékokkal. Valódi fűszerekkel lehet csak jó kaját csinálni
A libacombok bőrét vagdosd be,hogy a zsír kisüljön majd belőle. Sózzad be őket és kevés majorannát is tegyél rájuk. Egy edénybe tegyél egy jó kanálnyi zsírt. NEM olajat! Tedd bele a combokat,bőrével felfelé. Önts alá egy pohár vizet,tedd mellé a szőlőszemeket. Fedd le,és tedd a sütőbe. Közepes hőmérsékleten kezd el sütni. Amikor kezd puhulni,akkor önts alá egy pohár bort. Ha már puhák a combok,akkor fedő nélkül süsd ropogósra a bőrét.
Vedd ki a combokat . A levét szűrd át egy megfelelő edénybe. Tedd vissza a tűzre,és tegyél bele lisztet,keverd el jól,és forrald össze. Ha akarod,tehetsz hozzá házitejfölt vagy főzőtejszínt. Addig főzd,amíg szósz sűrűségű lesz.
Ne rontsátok el a liba combot ilyen mü dologal!!!
Minden csinálj ugy ahogy a reklámba volt csak ezt port hagyd ki : Az erdemény még jobb lesz !!!! Nem kerül az ételbe tartósitószerrel teli rakott vacak !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!