Megmaradt pár darab sült csirkecomb tegnapról, ebből tudnék valami mást készíteni?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha készítek mondjuk pörkölt alapot, és abba forgatom bele a kész combokat, az úgy milyen lenne?2011. dec. 12. 08:42
1/8 anonim válasza:
Szerintem finom lenne, csak öntsél hozzá egy kis vizet/zöldségleves levét vagy húslevest és úgy rottyantsd össze. Csinálhatsz belőle daráltan, hagymásan, borsosan, mustárosan natúr vajkrémmel kikeverve pástétomot is. Vagy rádobod friss zöldsalátára összekockázva.
2/8 anonim válasza:
Fel szoktam vágni apró darabokra. Rizst főzök (néha húsleveskockát teszek hozzá főzéskor), +borsó+kukorica+tartármártás. Az egészet összekeverem, és kapok belőle egy rizses-húsos hideg ételt. Salátával, káposztafélével a legfinomabb.
3/8 anonim válasza:
Vágd fel apróra és csinálj belőle meleg szendvicsre,hús krémet.
apróra fel vágod és kis olajon még egyszer át forgatod, gyrosnak,pitába vagy tortilla tekercsbe zöld salátával nagyon finom..
4/8 A kérdező kommentje:
Júj, nagyon szépen köszönöm mindenkinek, finomabbnál finomabbak!
2011. dec. 12. 09:44
5/8 anonim válasza:
Én csinálnék pörköltalapot kevés lével,beletenném a felaprított csirke combokat,és egy kicsit összefőzném a kettőt.Közben főznék ki tarhonyát,és ha kész akkor a csirkepörköltet összekeverném a tarhonyával.Tarhonyás csirke + uborka..
6/8 anonim válasza:
a legjobb, amit magad találtál ki ( a többi ajánlat is tökéletes), a sültből kiváló lecsós pörköltet lehet varázsolni.hagyni kell egy kis időt neki, hogy átjárja a pörköltszaft, és én is rizs, vagy tarhonyát adnék mellé.
nokedli marad, a frissen készített paprikáscsirke mellé :))
szóval bátran állj neki egy jó szaftos pörköltalapnak:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Pörköltnek készítettem el,de nagyon jó ötleteket kaptam, melyeket legközelebb alkalmazni fogok!
2011. dec. 12. 10:14
8/8 anonim válasza:
látom már elkéstem,de legközelebbre itt egy recept:lefosztom a husit a csontról,apróra vágom,közben dinsztelt hagymára öntök 1gombakonzervet,megpirítom,rámegy a felvágott húst,sütöm kicsit őket,só,bors (fokhagyma,petrezselyem),felöntöm tejszínnel és tésztával tálalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!