Van egy nagy darab oldalasom, egyben le akarom sütni sütő zacskóban. Hogyan készítsem el, és mivel fűszerezzem hogy kicsit különlegesebb legyen? Ne az a szokásos sült hús.
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 11:18
1/4 anonim válasza:
Mustàr, fokhagyma, so bors, erösparika/ha szeretitek/
2/4 anonim válasza:
Isteni a KOtányi oldalas fűszerkeverék. Nagyon ízletes tőle a hús. Ha nem azzal csinálod én tennék rá: fokhagyma, egészbors, só, kömény, esetleg egy kis szójaszósz.
3/4 anonim válasza:
Én kidobnám a sütőzacskót lesóznám a húst kevernék mustárba majorannát,borsot,fokhagymát,oreganot picit,kakukkfüvet,ezt jól összekeverném rákenni a húsra fólia alatt párolni pici vízzel ,aztán ropogósra sütni! ISTENI:)
4/4 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet.Feltétlen zsírban süsd,egészségesebb az olajnál,és remek pecsenyezsírod is lesz.A Kotányi és más fűszerkeverékek adalékanyagokat is tartalmaznak,és sokkal drágábbak,mint a természetes fűszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!