Zöldbabfőzelék, egy fasírt egy kis darab sült hús---ebédre jó volt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 12:49
1/5 anonim válasza:
Attól függ.
Mivel készült a zöldbabfőzelék? Ha keményítővel, joghurttal, akkor az teljesen jó. A fasírt nem túl nyerő, mert a fele zsemléből van és zsírban sül. A sült hús pedig akkor jó, ha sovány húsról van szó, minimális zsiradékban roston sütve készült.
2/5 anonim válasza:
Jaj, haggyátok már ezt a sok hülyeséget... Nem mindegy, hogy hogy készült..? Ha nem ette vele magát tele, ettől még nem lesz semmi baja, főleg meg, hogy kora délután ette.
3/5 anonim válasza:
De, nagyon is számít diéta esetén, hogy miből készült: ha vajas lisztes rántással, akkor szó szerint egy tányér fos az egész. Nem tudom, mitől nehezebb keményítőt belefőzni és joghurttal behabarni rántás helyett...
4/5 anonim válasza:
14:49-es vagyok...
Érdekes, én 25 kilót fogytam 2 év alatt, és én is ettem ilyen kajákat, amik nem fogyókúrásan lettek elkészítve, csak mellette nagyon sokat sportoltam.
Nem mondom, hogy teljesen lényegtelen, hogy valami miben és hogyan készül, de szerintem ez még nem a világ vége, ha rántással ette....
L/17
5/5 anonim válasza:
Ha nem rosszul elkészített kajákat ettél volna, nem 2, hanem 1 év alatt leadtad volna azt a 25 kilót, maradjunk ennyiben, drága. Anyukám terhesség során felszedett 20 kilót adott le 9 hónap alatt, és nagyon odafigyelt, mivel készíti az ételeket. Most is ő segít nekem fogyni, szóval ha meg nem haragszol, a hülyének is nyilvánvaló, hogy az ő elkészítési módja a JÓ, ha (és még egyszer kihangsúlyozom) az ember fogyni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!