Hogyan tároljam a habcsókot, hogy ropogós maradjon?
Figyelt kérdés
Készítettem ma egy adag habcsókot, és nagyon jó ropogósra sikerültek, de félek hogy meg fognak punnyadni, és össze vagyok zavarodva mert nem tudom hogy tároljam őket. Van ahol azt olvastam, hogy légmentes dobozba száraz helyen, máshol meg azt írják hogy légmentes dobozba veszíti el az állagát. És különben is nem romlik meg ha nem rakom a hűtőbe? Valaki tapasztalt, írjon!2011. nov. 2. 23:03
1/1 anonim válasza:
Hütöbe ne tedd a párátol bevizesedik!! Én papir dobozba teszem évek óta karácsony előtt 1-2 héttel megcsinálom.
A papir doboz aljára teszek valamit ,selyempapirt vagy hasonlot,telepakolom a dobozt a sütivel,majd lezárom ,és beteszem a kamrába,. Vagy a élelmiszeres szekrénybe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!