Lecsó? Ki, hogyan szeli a paprikát lecsóba? Hosszában szeletekre, vagy karikára?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 17:49
1/14 anonim válasza:
Jellemzően hosszában vágom, de van, amikor karikára.
2/14 anonim válasza:
Ha sima lecsót készítek, akkor karikára, ha lecsós húst, akkor hosszába.
3/14 anonim válasza:
Ha főzöm a kaját, és teljesen mindegy, hogy lecsó, vagy pörkölt, akármi, az esetben karikára.
Ha sültre, sülthöz készítem, akkor szeletben (még akkor is, ha sült krumpli mellé sült paprikát készítek)
8/14 anonim válasza:
Én elkezdem karikára vágni kb a feléig, aztán többit kockára vágom. :)
9/14 anonim válasza:
karikára, mert nem igazán szeretem a paprikát, de így elviselem
a lecsóból is inkább a levét szeretem kenyérrel kitunkolva
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ:)) volt egy "vitám" erről,de látom nagyjából 1:1 az állás:)
én is hosszában vágom, mert szerintem úgy nem pöndörödik a héja olyan gyorsan, de egy ismerősöm (nagy lecsós) csak a karikára vágottra esküszik.
2012. máj. 2. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!