Vettem cukkinit, olyan zsenge vékonykát. Ki szeretném rántani. Hogy csináljam meg? Le héjazzam, hogyan vágjam fel hosszában stb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 07:22
1/6 A kérdező kommentje:
Már úgy értem, hogy hosszában, vagy karikára? - de úgy olyan kicsik lennének.
2011. máj. 15. 07:32
2/6 anonim válasza:
Én mindig meghámozom (vékonyan) a cukkinit is és a fehér tököt is. Mindkettőt:
hosszába vágom ketté, majd ismét hosszában, azután 2-3 db-ba keresztbe. Ekkor lesznek belőle szögletes (téglalap alakú) kb. tenyérnyi szeletek. Picit sózom, aztán panírozom.
3/6 anonim válasza:
ha nagyon zsenge pici akkor csak félbe ne is hámozd,szerintem úgy könyebb
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az Elsőt fogom követni. Ha nem hámozom meg, akkor nem tapad a panir.
2011. máj. 15. 08:09
5/6 anonim válasza:
vékonyan lehet hámozni,aztán a vágást már írták hogy a legérdemesebb megcsinálni és panírozás :D én imádom igy!
6/6 Tinker Bell válasza:
Én karikára szoktam vágni és csak akkor hámozom meg, ha csúnya a külseje. Panírozás előtt minden szeletet megsózok, borsozok és duplán panírozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!