Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vettem cukkinit, olyan zsenge...

Vettem cukkinit, olyan zsenge vékonykát. Ki szeretném rántani. Hogy csináljam meg? Le héjazzam, hogyan vágjam fel hosszában stb?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 07:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Már úgy értem, hogy hosszában, vagy karikára? - de úgy olyan kicsik lennének.
2011. máj. 15. 07:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Én mindig meghámozom (vékonyan) a cukkinit is és a fehér tököt is. Mindkettőt:

hosszába vágom ketté, majd ismét hosszában, azután 2-3 db-ba keresztbe. Ekkor lesznek belőle szögletes (téglalap alakú) kb. tenyérnyi szeletek. Picit sózom, aztán panírozom.

2011. máj. 15. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
ha nagyon zsenge pici akkor csak félbe ne is hámozd,szerintem úgy könyebb
2011. máj. 15. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az Elsőt fogom követni. Ha nem hámozom meg, akkor nem tapad a panir.
2011. máj. 15. 08:09
 5/6 anonim ***** válasza:
vékonyan lehet hámozni,aztán a vágást már írták hogy a legérdemesebb megcsinálni és panírozás :D én imádom igy!
2011. máj. 15. 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 Tinker Bell ***** válasza:
Én karikára szoktam vágni és csak akkor hámozom meg, ha csúnya a külseje. Panírozás előtt minden szeletet megsózok, borsozok és duplán panírozom.
2011. máj. 15. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!