Sütőzacsiban mennyi ideig és hány fokon kell sütni kb 1 ujjnyi vastagságú szeletekre felvágott másfél kg sertéscombot?
tényleg nem kell hozzá zsíradék,elég a fűszer,bár én a sertéscombot kicsit száraz húsnak tartom sütve.Egy szelet füstölt szalonna nem árt meg neki.
az alufix sütőzacsi csdomagolásán az ajánlott sütésdi idők rajta vannak.Neked kb. 1 cm-es húsvastagságonként kell negyed óra.De a zacsiba belelátsz, akár azon keresztül bele is bökhetsz a husiba.
Sok sikert!
én igazából csak azért reagálok, mert a combot én is száraznak tartom :S
Ugyan zacsiban még nem próbáltam, de sztem nem is ettől függ, hanem a hús fajtáján. Én combot szaftosabb kajáknak szoktam elkészíteni. Amúgy ha nem sikerül, legközelebb próbáld ki, hogy előző éjjel tejbe áztatod, elméletileg omlós lesz:)
köszike a válaszokat
hát nem a legszaftosabb hús volt, amit ettem már, de mégis elfogyott, és ízlett a fiúknak, ami nálam a fontos:D
ez a beáztatás jó ötlet köszi, bár én eddig csak csirkemellet áztattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!