Szerintetek jó ha a szalámit szeletekre vágom és dobozkába beteszem és úgy tárolom?
Figyelt kérdés
Vagy ti hogy tároljátok?2011. máj. 7. 18:18
1/10 anonim válasza:
Én is így tárolom és szerintem így jobb.
Tovább eláll. Tapasztalatból mondom.
2/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!!sztem is jobb lenne így.
2011. máj. 7. 18:27
3/10 anonim válasza:
Minek vágod fel? szeletekben jobban kiszárad.
Én ha sok van,akkor nagy darabokban lefagyasztom
4/10 anonim válasza:
Mi is felszeleteljük otthon az egyben vett szalámikat, és jól záródó dobozba teszünk kb egy heti adagot. a többi a saját bőrében várja a későbbi szeletelést.ez persze a szárazárura vonatkozik, száraz szalámik, kolbászok, és még a túrista szalámi is.
5/10 A kérdező kommentje:
oh köszike a választ.akkor majd én is kisebb adagokban fogom
tárolni.aztán ennyi.utolsó köszike.akkor most kiszárad vagy tovább el áll?na ez a kérdés....
2011. máj. 7. 19:22
6/10 anonim válasza:
Szerintem hamarabb kiszárad, ez a logikus, ha végiggondolod.
7/10 anonim válasza:
frissentartó dobozban, légmentesen lezárva nem szárad ki.
hidd el, vagy tégy egy próbát, és majd meglátod.
üdv.
8/10 A kérdező kommentje:
az a legjobb ha én magam győződöm meg.aztán majd megmondom h jó e vagy sem...
2011. máj. 7. 20:08
9/10 anonim válasza:
én is dobozban tárolom.Nekem nem szárad ki.Tényleg az a legjobb hogyha kipróbálod:)
Amúgy ha a boltban felszeleteltetjük akkor meg csomagoló papírban van.A doboz szerintem jobb ennél:)
Tényleg a legjobb ha magad győződsz meg róla.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2011. máj. 8. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!