Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek bele meglepiként a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek bele meglepiként a dobozkába a barátomnak?

Figyelt kérdés
Barátom 16 éves..Én meg 14...Valentinnapra azt találtam kihogy hobby boltba veszek szív alakú dobozkát.Azt teleteszem gumicukrokkal(mert imádja)és valami ütős dolgot szeretnék elrejteni bele.Valami kicsi de mégis sokat jelentő dolgot.Valami ötlet?Valentin nap elöt egy nappal leszünk 7 hónaposak.
2009. febr. 7. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tehetsz bele valami ékszert, ha van fülbevalója, akkor azt, ha szereti a gyűrűket akkor azt, vagy egy szív medál egyik felét, amit ha nem is hord, de őriz. Tehetsz belőle egy érzelmes levelet is, amiben leírod mit érzel, ilyesmikre tudok gondolni.
2009. febr. 7. 11:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Ékszert már kapott tőlem.. bár nem rossz ötlet ez a sziv:)Esetleg még valami?
2009. febr. 7. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha van valami beceneved, vagy "kabalaállatkátok" akkor egy ahhoz kapcsolódó dolgot:) 16/F
2009. febr. 7. 14:05
 4/9 anonim válasza:
12%
Szerintem fossá bele egy zacskóba azzal tuti meglepetést szerzel neki
2009. febr. 7. 18:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát mire gondolsz,nem nagyon értem? Ugyhív hogy Manó:$:D ahhoz mi kapcsolodhat?
2009. febr. 7. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi kézzel faragott faforgácsot adtunk egymásnak. Ez az örök összetartást szimbolizálja.
2009. febr. 7. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát keress egy manó "figurát". Én nagyon örülnék neki. Valamilyen szinten azt is jelentheti h. magadat adod neki :)
2009. febr. 7. 21:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Huuuuu nagyon köszi ez rohadt jo:D csak találjak valahol ilyesmi figurát;)
2009. febr. 7. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit, sok sikert:)
2009. febr. 8. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!