Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ketté lehet vágni hosszában...

Ketté lehet vágni hosszában az ovulációs tesztcsíkot, spórolás céljából?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Félő ha ketté vágód, nem lesz benne annyi anyag, hogy jó eredményt mutasson. 65 Ft/ db a vaterán teszveszen.
2012. márc. 25. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha spórolni akarsz, mérd a hődet, az ingyen van és jobban is mutatja az ovulációt, tüszőrepedést stb.!

Amúgy szerintem, sem túl jó ötlet ketté vágni!

2012. márc. 25. 22:04
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi! akkor nem fogom.
2012. márc. 25. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Esküszöm múltkor olvastam hogy simán ketté lehet vágni!Megkeresem neked a cikket,ha megtalálom belinkelem!
2012. márc. 26. 09:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!Megtaláltam a cikket!

Egy LH-tesztcsomag rendszerint 5 tesztcsíkot vagy tesztkazettát tartalmaz, ez a mennyiség általában elegendő az LH-csúcs meghatározására egy ciklus során. A menstruáció első napja utáni tizedik napon kezdjük meg a pisilgetést, még hozzá este, mert addigra termelődik elég hormon. Az LH-teszteket drogériákban és gyógyszertárakban lehet megvenni, egy csomag ára 1200-5000 Ft között van. A tesztcsíkokat hosszában ketté lehet vágni, így megduplázhatjuk a lepisilhető tesztek számát.

Itt a link,ha szeretnéd elolvasni!

4. pont második bekezdése ez!

[link]

2012. márc. 26. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:
PG 53 ovulációs mikroszkóp... egyszer kell megvenni, akkor se drága, és utána már bármikor használhatod, sosem "fogy el" :))) Nekem bejön.
2012. márc. 26. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kettévághatod,van benne anyag!Én a fél centiset is ketté vágtam,volt 2-3mm a teszt így ugye,és működött.
2012. márc. 26. 11:43
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi!!! a pg53 nekem nem jött be, itt lapul a szekrény alján...
2012. márc. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!