A "tökéletes tojásrántotta"?
Hogyan kéne megcsinálni?
Kíváncsi vagyok hogy a szimpla* rántottát mivel lehet feldobni.
*Az én receptem x tojás, egy csipetnyi só, őrölt bors-> felverés
És megsütöm olívaolaj és egy kis vaj keverékén
Dehogy veszekszem :)
nem lehet írásban érzékelni a hangnemet, de én csakis jószándékúan és gondolatébresztőként írtam és tettem föl ezeket a költői kérdéseket
Szerintem nincs olyan, hogy A tökéletes rántotta. Ez mindenkinél más. Szerintem próbáld ki azokat amiket eddig ajánlottak, illetve te magad is kísérletezz bátran.
Nálam az egyik nagy kedvenc a tonhalas rántotta - na nem az olajos tonhalkonzervből, hanem olyanból, ami a saját, levében van. (Felverem a tojást, utána belekeverem a tonhalkonzervet és így beleküldöm a serpenyőbe és kisütöm)
A másik kedvencem a cukkinis-paradicsomos rántotta.
Na meg a "klasszikus" hagymás rántottát is imádom, egy kis őrölt pirospaprikával meghintve.
Ezeken kívül még sok félét készítek, mikor milyen hangulatom van, de ezek azok a natúr rántottán kívül, amik a legtöbbször előfordulnak.
Remélem találsz olyat, ami ízleni fog :)
Én nagyon szeretek előtte egy kis mirelit zöldségkeveréket megpárolni olajon, és arra tenni a tojást.
Eszméletlen jó...
Szívesen fogyasztom bármilyen "betéttel", de akár önmagában is.
Nekem attól tökéletes, hogy a tojás nincs keményre sütve, hanem csak olyan "prüttyögősre."
Tyű, ezek nagyon jó receptek, úgy látom lesz mit kipróbálni!
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!