Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A "tökéletes tojásrántotta"?

A "tökéletes tojásrántotta"?

Figyelt kérdés

Hogyan kéne megcsinálni?

Kíváncsi vagyok hogy a szimpla* rántottát mivel lehet feldobni.


*Az én receptem x tojás, egy csipetnyi só, őrölt bors-> felverés


És megsütöm olívaolaj és egy kis vaj keverékén


2012. márc. 10. 21:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A fahéj NEM édes, hanem kimondottan csipös füszer, a legtöbb országban húsételekhez is használják, a Curry füszerkeverében is van.
2012. márc. 10. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/24 anonim ***** válasza:

Dehogy veszekszem :)


nem lehet írásban érzékelni a hangnemet, de én csakis jószándékúan és gondolatébresztőként írtam és tettem föl ezeket a költői kérdéseket

2012. márc. 10. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/24 anonim ***** válasza:
mi szoktuk meg, a magyar konyha jellegzetessége, hogy a fahéj csak édességbe megy, de ez nincs mindenhol így. csak ennyit akartam, tényleg.
2012. márc. 10. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/24 A kérdező kommentje:
Jó, semmi baj.
2012. márc. 10. 21:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként még érdemes kipróbálni a boltokban kapható parasztreggeli mirelitet a rántottához. Úgy is nagyon finom.
2012. márc. 10. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, hogy A tökéletes rántotta. Ez mindenkinél más. Szerintem próbáld ki azokat amiket eddig ajánlottak, illetve te magad is kísérletezz bátran.

Nálam az egyik nagy kedvenc a tonhalas rántotta - na nem az olajos tonhalkonzervből, hanem olyanból, ami a saját, levében van. (Felverem a tojást, utána belekeverem a tonhalkonzervet és így beleküldöm a serpenyőbe és kisütöm)

A másik kedvencem a cukkinis-paradicsomos rántotta.

Na meg a "klasszikus" hagymás rántottát is imádom, egy kis őrölt pirospaprikával meghintve.

Ezeken kívül még sok félét készítek, mikor milyen hangulatom van, de ezek azok a natúr rántottán kívül, amik a legtöbbször előfordulnak.

Remélem találsz olyat, ami ízleni fog :)

2012. márc. 10. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretek előtte egy kis mirelit zöldségkeveréket megpárolni olajon, és arra tenni a tojást.

Eszméletlen jó...

2012. márc. 11. 00:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/24 doboszoli ***** válasza:
100%

Szívesen fogyasztom bármilyen "betéttel", de akár önmagában is.

Nekem attól tökéletes, hogy a tojás nincs keményre sütve, hanem csak olyan "prüttyögősre."

2012. márc. 11. 05:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/24 A kérdező kommentje:

Tyű, ezek nagyon jó receptek, úgy látom lesz mit kipróbálni!

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz

2012. márc. 11. 07:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Én olajon megpirítok egy kis apróra vágott hagymát (ha van rendes házi sonkám, akkor a szalonna részét sütöm ki a hagyma alá), azon kicsit megpirítok egy adag sonkát. A tojásokat felverem, enyhén sózom, jó sok reszelt sajttal lágyra sütöm. Ha van gombát, kockasajtot is teszek bele. Én úgy szeretem, hogy még egy kicsit folyós legyen a tojás. Még egy jó adag sajttal megszórom. Paradicsom-salátával és friss kenyérrel tálalom.
2012. márc. 11. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!