Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A "tökéletes tojásrántotta"?

A "tökéletes tojásrántotta"?

Figyelt kérdés

Hogyan kéne megcsinálni?

Kíváncsi vagyok hogy a szimpla* rántottát mivel lehet feldobni.


*Az én receptem x tojás, egy csipetnyi só, őrölt bors-> felverés


És megsütöm olívaolaj és egy kis vaj keverékén


2012. márc. 10. 21:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%
Próbálgass különböző fűszereket és meglátod h mi jön be
2012. márc. 10. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/24 anonim ***** válasza:
72%

Csak kevés zsíron sütöm meg,sem a vaj sem az olaj nem jó. Csak sót teszek bele,esetleg füstöltkolbászt,apróra vágott sonkát. Vagy szalonnát sütök ki és arra ütöm a tojást.

Néha zsíron karikára vágott hagymát dinsztelek,és arra a tojást.

2012. márc. 10. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/24 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a választ!


Gondoltam ilyenre hogy fahéj, oregánó stb, de kicsit nem "extrém" szóval nem lenne túl erős íze tőle? Bocsánat hogy ilyen ötletekkel álltam elő, csak főzőműsorokban is egy laza tükörtojáshoz is akár hozzávágnak 32 féle fűszert.

2012. márc. 10. 21:39
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Én pl szoktam vegetát, fokhagymaport és egy kevés pirospaprikát tenni bele. Én igy szeretem. De lehet sok féleképpen variálni ki-ki a saját ízlése szerint.
2012. márc. 10. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/24 A kérdező kommentje:

És mivel lehet felszolgálni?


Kenyér? Esetleg megpirítsam? Valami zöldség? Kinek mi a kedvence?

2012. márc. 10. 21:42
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
én kedvencem: jó sok hagyma,(esetleg apróra vágott kolbász, vagy bacon is jöhet) zsíron megpirítva. (üvegesre, jó puhára) erre jönnek rá a tojások. esetleg egy kis reszeltsajtot olvasztok rá a végén. sózom, paprikázom.
2012. márc. 10. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Az édes főszerek sztem annyira nem passzolnak, de oregánó, rozmaring, körri por, csili...stb Kisérletezz

Felszolgálni: Hát én a tükörtojást szoktam pirítossal és sült szalonnával a páromnak. Szerintem ehez is jó lehet

2012. márc. 10. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/24 A kérdező kommentje:
Jónak tűnik :D
2012. márc. 10. 21:47
 9/24 anonim ***** válasza:
70%

miért lenne édes fűszer a fahéj? mert édességekhez szoktuk meg?

pl. görögök, most nem jut eszembe az étel neve, ahhoz a rakott padlizsánjukhoz használják a fahájat. és az nem nevezhető édességnek

2012. márc. 10. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/24 A kérdező kommentje:
Kérek szépen mindenkit hogy ne itt veszekedjünk.
2012. márc. 10. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!