A "tökéletes tojásrántotta"?
Hogyan kéne megcsinálni?
Kíváncsi vagyok hogy a szimpla* rántottát mivel lehet feldobni.
*Az én receptem x tojás, egy csipetnyi só, őrölt bors-> felverés
És megsütöm olívaolaj és egy kis vaj keverékén
Csak kevés zsíron sütöm meg,sem a vaj sem az olaj nem jó. Csak sót teszek bele,esetleg füstöltkolbászt,apróra vágott sonkát. Vagy szalonnát sütök ki és arra ütöm a tojást.
Néha zsíron karikára vágott hagymát dinsztelek,és arra a tojást.
Először is köszönöm a választ!
Gondoltam ilyenre hogy fahéj, oregánó stb, de kicsit nem "extrém" szóval nem lenne túl erős íze tőle? Bocsánat hogy ilyen ötletekkel álltam elő, csak főzőműsorokban is egy laza tükörtojáshoz is akár hozzávágnak 32 féle fűszert.
És mivel lehet felszolgálni?
Kenyér? Esetleg megpirítsam? Valami zöldség? Kinek mi a kedvence?
Az édes főszerek sztem annyira nem passzolnak, de oregánó, rozmaring, körri por, csili...stb Kisérletezz
Felszolgálni: Hát én a tükörtojást szoktam pirítossal és sült szalonnával a páromnak. Szerintem ehez is jó lehet
miért lenne édes fűszer a fahéj? mert édességekhez szoktuk meg?
pl. görögök, most nem jut eszembe az étel neve, ahhoz a rakott padlizsánjukhoz használják a fahájat. és az nem nevezhető édességnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!