Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mért nem sikerül sose a piskóta?

Mért nem sikerül sose a piskóta?

Figyelt kérdés

eddig életemben 5ször csináltam piskótát. de még egyszer sem sikerült ugy ahogy kéne:(

pedig mindent ugy csináltam ahogy le van irva

meg lehet igazábol enni csak elég fura ize van


2009. máj. 22. 17:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Szabad tudni hogy hogy csinálod?
2009. máj. 22. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Hogy csinálod??? Mitől fura?? 6 tojás, 6 ek finomliszt, 6 ek kristálycukor, 1 vaniliáscukor, 1 kk sütőpor
2009. máj. 22. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Nehéz úgy segíteni hogy nem tudjuk mi a baj....... Az előző recept az igazi.
2009. máj. 22. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/23 A kérdező kommentje:
ugy szoktam ahogy 2. válaszoló irta, csak vaniliás cukrot nem tetem bele
2009. máj. 22. 17:49
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
a tojásfehérjét keményre kell verni egy kevéssel lazitani a tésztát és úgy belekeverni óvatosan a többit hogy ne törjön össze. ennyit tudnék még hozzáfűzni az előzőekhez
2009. máj. 22. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Sütés közben ugye nem nyitod ki a sütő ajtaját? Mert akkor könnyen összeesik. A tojásfehérjét pedig nagyon óvatosan kavard össze a többi masszával, mert megtörhet. A sütőport előbb kavard el a liszttel, és akkor nem marad csomókban.
2009. máj. 22. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/23 anonim ***** válasza:
55%
Semmi köze nincs a kérdéséhez annak, amit írtok. Azt mondja fura az ÍZE nem a kinézete. Attól még, hogy kinyitja a sütőajtót, nem lesz fura íze.
2009. máj. 22. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
Azért írtam a sütőpor elkavarását. Egyébként nekem esett már össze piskótám, és nem olyan volt az íze, mint a rendesen megsültnek.
2009. máj. 22. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/23 anonim ***** válasza:
97%
Ez igaz! Én is tapasztaltam hogy akkor másabb az ize! Szépen feljön neked? Mert ha nem akkor lehet azért van másabb ize.
2009. máj. 22. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
Hát én abban az esetben is max sűrűségben éreztem különbséget, meg max kiült a cukor. Vagy nem sült meg eléggé, esetleg túlsült. De lehet, hogy én dimenzionálom túl a "fura íz" fogalmát, csak nagyon nem értem, ő mire érti.:)
2009. máj. 22. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!