A piskóta teteje miután megszárad azután is ragad. Mitől?
Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 18:38
1/4 anonim válasza:
A cukrot nem dolgoztad el benne jól . Nem a te hibád mindig porcukor használj és tuti lesz a siker.
2/4 anonim válasza:
nem sült meg rendesen,nyers maradt.Én mindig alacsony hőfokon sütöm,inkább több ideig.így sosem marad nyers
3/4 anonim válasza:
vagy nyers maradt,vagy sülés után letakartad és a pára visszacsapódott
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2011. okt. 29. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!