Egy jó kis piskóta recept?
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem egy jó piskóta receptet mondani? Mert ami nekem van abba kell szódabikarbona,és az nincs..
köszönöm
2011. okt. 22. 12:46
1/5 anonim válasza:
Szódabikarbóna? Én mindig sütőport használok, az sincs? Anélkül sajnos én még nem sütöttem, nem tudom milyen az eredmény.
2/5 anonim válasza:
A piskóta szódabikarbóna és sütőpor nélkül is tökéletes.
6 tojás sárgáját kikeversz 6 evőkanál cukorral, 6 evőkanál liszttel. Ha nagyon sűrű, nehezen keverhető akkor egy-két kanál vizet adhatsz hozzá. A tojások fehérjét felvered kemény habnak és beleforgatod a masszába. Mehet a sütőbe. Sütés közben ne nyitogasd a sütő ajtaját, mert összeesik a tészta.
3/5 anonim válasza:
Réteslisztet használj! Tapasztalat! Szó szerint habkönnyű lesz tőle és egyáltalán nem száraz.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Réteslisztet használtam,és úgy ahogy a második író írta.Finom lett nagyon.
2011. okt. 23. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!