Piskóta tésztát a lekváron kívül mivel lehetne még megkenni/tölteni?
Meglocsolod suto v sima rummal (aroma is lehet) Majd pudinggal rétegezve jénaiba teszed
---------------------------------------
Hűű,ez finom lehet!!És "összeérnek " az izek gondolom,ha kicsit hagyom állni a hűtőben,átjárja a rum,és a puding vagy krém íze:)Köszi!
A kérdező kommentje:
Meglocsolod suto v sima rummal (aroma is lehet) Majd pudinggal rétegezve jénaiba teszed
------
Hűű,ez finom lehet!!És "összeérnek " az izek gondolom,ha kicsit hagyom állni a hűtőben,átjárja a rum,és a puding vagy krém íze:)Köszi!
Ezt inkább babapiskótával szoktam csinálni.
Rumos /rumaromás/ tejben áztatod 1-2 percig -éppen csak felszívjon egy keveset- , jénai aljára margarinnal kevert puding, rá egy sor piskóta, majd megint puding, és folytatod, amíg elfogy.
Tejezni azért kell, hogy ne szívja el az összes nedvességet a pudingból, de megpuhuljon a piskóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!