Fokhagyma levest cipó helyett zsemlében tálalni? Hogyan? Előtte szárítsam ki?
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 09:29
1/3 anonim válasza:
a zsemlébe nagyon kevés leves fér majd el. Minden féle képpen ki kell száritani.
2/3 anonim válasza:
szerintem a zsemle túl kicsi hozzá
én házi készítésű cipócskákkal szoktam, jól kiszárítom őket, a mélyedést pedig olvasztott sajttal szoktam "bevonni" - így még kevésbé áznak át
3/3 anonim válasza:
Ha nincs más,akkor inkább hamburgerzsemle... Igen,ki kell elötte szárítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!