A fokhagymakrém szerintetek mennyivel rosszabb mint a sima fokhagyma?
Annyiban rosszabb, hogy a fokhagymakrém fele víz és só, míg az igazi fokhagymában nincs só.
A kínaiak nem használnak fokhagymakrémet, hanem igazi fokhagymát.
Teljesen más ízt ad az igazi fokhagyma, mintha krémmel készítenéd.
Én csak igazit használok, szerintem az a legjobb.
Barátnőmnél ettem már krémet, tulajdonképpen az se rossz, de a sima fokhagymában nincsenek adalékanyagok és természetesebb ízű.
A fokhagymás sót is szeretem ízesítésre használni.
a kÍnai fokhagymánál jobb...:))amilyen fokhagymákat mostanában lehet kapni, minden csak nem fokhagyma.
a macskát akartam elijeszteni vele, mert ott kevert, amikor főztem, és megszagoltattam vele. hát kiverte a gerezdet a kezemből, a szájába kapta és elszaladt vele...
Ez olyan mint a magyar alma. :D
"Lehet, hogy van szebb, lehet, hogy van kerekebb, de jobb ízű, aligha!" :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!